(Currently, Heaphones@Home gigs are only available in The Netherlands or Belgium, hence this page is in Dutch.)

Headphones@Home is een live optreden van B-sting bij jou thuis of op welke vreemde locatie dan ook, maar dan met een koptelefoon op. Er is geen versterking nodig, de overlast is redelijk beperkt en je kan zelf versnaperingen meenemen. De enige vereisten zijn:

  • Het optreden is voor maximaal 4 personen.
  • Er is minimaal 1 werkend stopcontact.
  • Het is op een droge plek (i.v.m. electronica).
  • Het is in Nederland of België (buiten NL/BE alleen als je mijn reis- en overnachtingskosten voor je rekening neemt).

Headphones@Home optredens zijn er in twee smaakjes: Paid of Trade. Voor de Paid optredens betaal je net als een gewone boeker zou moeten doen, maar wel voor een lager tarief. Zo’n optreden boek je hier.

Voor de Trade versie echter, betaal je niets, maar het is ook niet gratis. Je moet iets voor me doen. Dat iets kan zijn:

  • Je regelt een optreden op een unieke, kleine, fotogenieke locatie, zoals een server ruimte, een museum, jouw kantoor met uitzicht over de stad, een verlaten tunnel, een galerie, a ketelruimte, je mag het zelf zo gek verzinnen, zolang het maar niet een plek is waar je normaal een muzikant ziet spelen (zoals een café). Oh en je kan natuurlijk legaal toegang tot de locatie verschaffen.
  • Je hebt een speciaal talent waar je me mee kan helpen. Je bent bijvoorbeeld een (semi-)professioneel fotograaf en wil wel foto’s maken van een optreden. Of een grafisch ontwerper die wel artwork voor een album of de site wil maken. Of een videoclip. Of je kan ervoor zorgen dat ik geboekt word voor het Lowlands festival (LOL). Kortom, iets waar je mij mee helpt. Dan help ik jou aan een B-sting optreden.

Geïnteresseerd in een Trade optreden? Ga naar de booking-pagina en vraag een optreden aan.

Like this? Buy me a drink!